Monday, February 23, 2009

Daikon cu shiso

Daikon cu Shiso
Se taie subtire de tot in felii, daikon. Partea superioara, dinspre frunze este mai putin iute.
Intre 2 felii de daikon se pune pasta de caise, o frunza de shiso si seminte de susan albe. Una dintre feliile de daikon poate fi inlocuita cu o felie de kabu.
Daikon = ridichie alba, lunga
Kabu = gulie
Pasta de kaise = ume paste
Shiso = frunza de perilla
Seminte de susan = goma

1 comment:

  1. Buna ziua,

    Sunt incantat sa va anunt ca astazi incepe cea de-a doua editie a Festivalului Blogurilor Gustoase. Festivalul Blogurilor Gustoase este o competitie special dedicata blogurilor culinare redactate in limba romana.Vrem ca la acest eveniment sa ne reunim, indiferent de distantele geografice care ne despart, sa ne imprietenim si sa celebram pasiunea noastra comuna, arta culinara.

    Va invit, asadar, la acest eveniment care se desfasoara in perioada 19 octombrie – 19 noiembrie 2009. Puteti castiga 16 electrocasnice ultraperformante oferite de sponsorul oficial, trofee si diplome de onoare. Alaturi de noi la acest eveniment se afla si reprezentati de prestigiu ai presei romanesti, care vor duce mai departe vestea Festivalului si ii vor face cunoscuti pe castigatori.

    Exista 15 categorii de concurs si dumneavoastra va puteti inscrie la oricate categorii doriti sa participati.
    Pentru a va inscrie blogul, este necesar sa completati formularul de inscriere pana pe 1 noiembrie ora 23:59(http://www.gustos.ro/concurs/inscriere.html).

    Toate informatiile despre Festivalul Blogurilor Gustoase le puteti afla de aici: http://www.gustos.ro/concurs/

    Va multumesc pentru timpul acordat. Pentru nelamuriri sau informatii suplimentare, va rog sa ma contactati.

    Cristi Clita,

    Project Manager Gustos.ro
    Tel: 021.32.41.404
    Email: cristi@tree.ro
    Web: www.gustos.ro

    ReplyDelete